Zoveel blikjes statiegeld moet je inleveren om een (nieuwe) Tesla Model 3 te kunnen kopen


‘Het geld ligt op straat’, daar zullen veel verzamelaars en zwervers het mee eens zijn sinds de invoering van statiegeld op blikjes en flesjes. Als je van nature veel geduld hebt, en graag een doel op lange termijn nastreeft, dan hebben we een goede tip voor je. Het is namelijk mogelijk om binnen een redelijke periode een nieuwe Tesla Model 3 te kopen met het geld van ingeleverde blikjes.

Geld verdienen met lege blikjes

Je kunt uiteraard voor een baas gaan werken, en de hele dag zwoegen zodat hij een dure Tesla kan kopen, maar waarom zou je dat doel zelf niet nastreven? Je kunt namelijk lekker bijverdienen als je blikjes gaat verzamelen, al heb je daar wel een hoop doorzettingsvermogen voor nodig als het doel een Tesla is. Het is echter wel mogelijk, want wie wat bewaart heeft wat. De concurrentie wordt wel steeds heviger, dus begin zo snel mogelijk met sparen.

Bekijk ook:

Tips die slimme miljonairs dagelijks gebruiken

We gaan in dit geval even uit van een goedkoop model Tesla, dat moet bij elkaar te rapen zijn, toch? Ruim vast de schuur van je moeder leeg, kraak een loods, of graaf een container in de grond van het bos, want je hebt een hoop ruimte nodig om al die lege blikjes en flesjes te kunnen stashen. Als je opbergruimte hebt dan kun je beginnen met verzamelen. Daarvoor gebruik je een winkelwagentje of een fiets met zijtassen.

Blikjes inleveren voor een Tesla Model 3

Een Tesla Model 3 is een van de goedkopere versies van het merk, en kan al nieuw en rijklaar gekocht worden voor gemiddeld 45.000 euro. Nu je dit weet heb je een doel: je hebt 45K nodig om een Tesla te kopen, maar hoeveel blikjes moet je daarvoor inleveren? Wij zijn de beroerdsten niet, en hebben dit voor je uitgezocht, want we helpen je graag met het bereiken van je doelen.

Bekijk ook:

Heb jij recht op ‘vergeten geld’? Zo kom je erachter

Als je een Tesla Model 3 wil kopen, dan moet je 300.000 blikjes en flesjes van 0,15 eurocent verzamelen. Dat is te doen, toch? Als je iets minder geduld hebt dan kun je ook speuren naar lege flessen die 0,25 eurocent waard zijn, daarvan moet je er 180.000 verzamelen. We ontvangen graag nieuws over je progressie, dus laat vooral een reactie achter. Als je de Tesla hebt gekocht, dan zullen we daar uitgebreid aandacht aan besteden. Succes!https://www.trending.nl/geld/blikjes-statiegeld-inleveren-tesla/