XTRA MATERIEEL – HET ROTTERDAMSE VERHUURBEDRIJFWij zijn Xtra Materieel B.V.
Bekijk slideshowXtra Materieel Rotterdam
Bijlagen
Bekijk hier de brochure van Xtra Materieel!

Xtra Materieel B.V. is in 1998 opgericht. Vandaag de dag zijn we een allround professioneel verhuurbedrijf en hebben we een eigen plaats weten te veroveren op de materieelmarkt.

Het assortiment van bouwmaterieel wordt nog steeds continu met nieuwe productgroepen uitgebreid. Op deze manier kunnen we altijd inspelen op de wensen van onze opdrachtgevers. Hierbij streven we ernaar om onze producten van haver tot gort te kennen, want alleen zo kunnen we gedegen advies aan u geven.

Werkopnames worden steeds vaker op prijs gesteld en voorkomen dat de verkeerde machine wordt besteld. Altijd zal de klantvriendelijkheid een doorslaggevende rol spelen binnen onze marktbenadering.

NEN3140 en VCA* gecertificeerd verhuurbedrijf
De servicegraad en keuringen (NEN3140) van ons materieel en de netheid van onze locatie zijn speerpunten binnen ons beleid. Wij hopen u te mogen begeleiden op uw project met kennis en product. Loop eens binnen aan de Delftweg in Rotterdam en laat u verrassen door onze veelzijdigheid! Natuurlijk is Xtra Materieel VCA* gecertificeerd en zijn wij actief om ons VGM beleid ieder jaar verder aan te verbeteren.

Wie is Wie
Wij streven ernaar om een platte organisatie te blijven zodat het contact met de klanten en relaties direct blijft. Korte communicatielijnen zorgen ervoor dat we snel kunnen inspelen op ontstane situaties. De day-to-day-business wordt door Steven Speelman en Richard Paap gerund daarbij direct ondersteunt door de planners Patty Lijbers-Bouts en Asha Sijtsma. Voor de werkopnames en klantbezoek is Roy Lodder onze adviseur.

Voor het transport van het materiaal worden goed opgeleide chauffeurs Arno Oranje, Joost van der Ende en Dennis Oomen ingezet welke ieder met hun specifieke kwaliteiten opereren. Het onderhoud aan de machines wordt verzorgd door onze technische dienst Joop Overkleeft en Levi Machado. Het magazijn en terrein worden op orde gehouden door Vincent, Danny en Liam.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar:

https://www.youtube.com/watch?v=SQOk64WMf2M