We Love The 00s – PopQuiz


Superleuke PopQuiz met alleen maar muziek uit de zeroes (de 00s)

Amy Winehouse, Coldplay, Rihanna, DJ Tiësto, Michael Bublé, K3, Katy Perry & Linkin Park. Dit is een greep uit de grote schare populaire artiesten die voorbij komen in onze We Love the 00s Popquiz. Ideaal voor gezelschappen die verzot zijn op muziek, quizzen en herinneringen willen ophalen aan de vroege jaren 2000. Wie weet nog van welke band het nummer Dragosta din tei was? Wie weet nog met welke hit Lady Gaga haar eerst hit scoorde? En wie kent alle nummers van K3 uit het hoofd? We komen er achter tijdens een ouderwets gezellige middag of avond vol hilariteit, strijd en nostalgische herinneringen. Een slimme teamindeling met zo veel mogelijk variatie in leeftijden is de sleutel tot succes. Jong en oud kunnen zo hun muzikale kennis bundelen en samen tot een zo hoog mogelijke score komen. Ideale teambuilding! Dit alles kan bij u op locatie of een externe locatie in een plaats naar keuze.

Extra’s
Voor de ultieme nostalgische beleving is dit arrangement uitbreidbaar met allerlei leuke extra’s. Zo kunt u, eenmaal in de stemming, een We Love The 00s Afterparty bijboeken. Na de spanning van de strijd even lekker de voetjes van de vloer op de welbekende meezingers van toen. Wilt u een blijvende herinnering aan dit uitje overhouden? Boek dan onze professionele fotograaf om het hele evenement van A tot Z voor u vast te leggen. U ontvangt deze foto’s dan achteraf in een digitaal fotoalbum.

Waar en voor wie?
De We Love The 00s PopQuiz is ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding event of als vrijgezellenfeest. Ook is het mogelijk de quiz als onderbreking van een vergaderdag in te zetten. Het programma kan overal in Nederland en België geboekt worden. Wij organiseren het event bij één van onze partnerlocaties in een stad naar keuze, of zelfs bij u op uw eigen locatie.

De leukste PopQuiz vol 00’s muziek te boeken als teamuitje, bedrijfsuitje of personeelsfeest

 

Vanaf 15 personen
Duur ongeveer 1,5 tot 2 uur.
Indien gewenst ook mogelijk in combinatie met borrelarrangement, lunch of diner.
Prijs: op aanvraag 

Plaatsen: Op locatie + Alle steden in Nederland & België

Tags: Muziekquiz, teambuilding, bedrijfsuitje, personeelsfeestje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, teamuitjehttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/564/we-love-the-00s-popquiz