Waarom je kiest voor re-integratie met CP-Coaching?


Het Werkfit maken traject, aangeboden door CP-Coaching, is een essentieel programma voor individuen die de stap willen zetten terug naar de arbeidsmarkt na een periode van ziekte of arbeidsongeschiktheid. Dit unieke traject is specifiek ontworpen om uitkeringsgerechtigden te begeleiden en te ondersteunen bij hun re-integratieproces.

Het Werkfit Maken traject uitgelegd

Het Werkfit traject maken is bedoeld voor mensen die een Ziektewet-, WAZ-, Wajong- of WIA-uitkering ontvangen en die door het UWV geacht worden klaar te zijn voor re-integratie op de arbeidsmarkt??. CP-coaching, met meer dan 10 jaar ervaring, heeft zich gespecialiseerd in het aanbieden van deze dienst. Het programma is op maat gemaakt en stemt af op de mogelijkheden, omstandigheden, wensen en behoeften van de kandidaat, met speciale aandacht voor de vastgestelde belastbaarheid en arbeidsmogelijkheden van elke individu??.

Het traject omvat verschillende hoofdactiviteiten. De eerste activiteit is gericht op het verbeteren van de persoonlijke effectiviteit, zoals het versterken van assertiviteit en psychische weerbaarheid. De tweede activiteit concentreert zich op het versterken van werknemersvaardigheden, waaronder het aanbieden van werkervaringsplekken en individuele coachingsgesprekken. De derde en laatste activiteit is het in beeld brengen van de arbeidsmarktpositie van de deelnemer. Dit omvat activiteiten zoals competentietests en het opbouwen van een cv. Deze gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat deelnemers aan het einde van het traject klaar zijn voor een traject naar werk??.

Waarom CP-Coaching de ideale partner is

Wat reintegratiebureau CP-Coaching onderscheidt, is hun persoonlijke benadering en hun uitgebreide ervaring in de begeleiding van mensen in hun weg naar werkfitheid. Hun benadering is niet alleen gericht op het vinden of bemiddelen naar een baan, maar vooral op het wennen aan werk en het opdoen van arbeidsritme. Het doel is om deelnemers aan het einde van het traject voldoende werkfit te maken, zodat ze zelfverzekerd en competent kunnen deelnemen aan de arbeidsmarkt.

CP-Coaching staat bekend om zijn hoge klanttevredenheid en snelle doorlooptijd, wat wijst op de effectiviteit en efficiëntie van hun programma’s. Hun team van deskundige coaches ondersteunt de deelnemers bij elke stap, waardoor zij zich volledig kunnen richten op hun ontwikkeling en groei naar werkfitheid.

De combinatie van persoonlijke aandacht, een gestructureerd traject, en een diepgaande kennis van de arbeidsmarkt maakt CP-Coaching een uitstekende keuze voor iedereen die klaar is om de stap terug naar de arbeidsmarkt te zetten. Met hun hulp kunnen deelnemers de uitdagingen van re-integratie overwinnen en hun weg vinden naar een vervullende en productieve toekomst op de arbeidsmarkt.

Wat zeggen anderen over CP-Coaching?

Uit het Blik op Werk Tevredenheidsonderzoek blijkt dat CP-Coaching B.V. zeer positief wordt beoordeeld op verschillende aspecten van hun dienstverlening. De resultaten, gecontroleerd door Blik op Werk op 3 april 2023, tonen aan dat CP-Coaching hoge scores heeft behaald in meerdere categorieën:

  • Voor de categorie ‘Jobcoaching’ scoorde CPCoaching een indrukwekkende 8,1, gelijk aan het marktgemiddelde, wat wijst op een hoge mate van tevredenheid onder de 30 respondenten.
  • In de categorie ‘Toeleiden naar werk vanuit situatie geen werk’ overtrof CPCoaching het marktgemiddelde met een score van 8,7, gebaseerd op feedback van 12 respondenten.
  • In het algemeen, wat betreft de ‘Dienstverlening gericht op’, heeft CPCoaching een totaalscore van 8,0 gekregen van 5 opdrachtgevers.

Deze scores benadrukken de effectiviteit en kwaliteit van de dienstverlening van CP-Coaching. De hoge scores in jobcoaching en het toeleiden naar werk vanuit een situatie zonder werk duiden op een succesvolle aanpak in het ondersteunen van cliënten bij hun re-integratieproces en het vinden van geschikt werk. De algehele positieve beoordeling door zowel cliënten als opdrachtgevers bevestigt dat CP-Coaching niet alleen voldoet aan de verwachtingen, maar deze vaak zelfs overtreft????.https://ondernemers.com/waarom-je-kiest-voor-re-integratie-met-cp-coaching/