Voordelen van een full service kantoor


Wil je kantoorruimte huren in Amsterdam? Dan heb je de term full service kantoor vast voorbij zien komen. Maar wat is dat eigenlijk? Wat is het verschil tussen een full service kantoor en een conventionele kantoorruimte? En waarom kiezen steeds meer bedrijven ervoor om zich hier te vestigen?

Full service kantoren worden inmiddels op verschillende plekken aangeboden. De naam doet het eigenlijk al vermoeden. Dit zijn volledig uitgeruste en gefaciliteerde omgevingen waar bedrijven direct in kunnen trekken. Er hoeft niets meer gedaan te worden. Men kan direct aan de slag gaan. Alles wat nodig is om te kunnen werken, is al aanwezig. Deze ruimtes zijn ook erg flexibel. Iedereen kan er gebruik van maken. Het maakt niet uit of je een bedrijf met personeel hebt of als zzp’er werkzaam bent. Een full service kantoor behoort voor elke ondernemer mogelijk te zijn. Het contract is ook erg flexibel. Dit in tegenstelling tot een conventioneel kantoor waarbij je een langdurig contract aan zou gaan en het kantoor volledig zelf moet inrichten.

Steeds vaker kiest men voor een full service kantoor. Maar waarom eigenlijk? We zetten de voordelen kort op een rij.

Bespaar tijd en geld

Een van de grootste voordelen van een full service kantoor is dat je direct in kunt trekken. Je hoeft niet eerst de gehele ruimte aan te pakken. Dit betekent dus ook dat er geen uitvaltijd op het werk zal zijn. Je kunt van de ene op de andere dag verhuizen, zonder dat je je werkzaamheden stil hoeft te leggen. De faciliteiten om direct aan het werk te gaan, zijn immers al aanwezig. Met behulp van een full service Zuidas-kantoor bespaar je dus ongelooflijk veel tijd én geld.

Geen onderhoudskosten meer

Vaak wordt vergeten dat een conventioneel kantoor ook de nodige onderhoudskosten met zich mee zal brengen. Je weet dus niet exact hoeveel geld je aan het kantoor kwijt zult zijn. Dat is bij een full service kantoor wel anders. Bij deze kantooroplossing zitten de onderhoudskosten namelijk bijna altijd bij de prijs inbegrepen. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om binnen je budget te blijven. Je weet immers precies hoeveel het kantoor kost. Er zijn geen onverwachte vervelende financiële verrassingen.

Beste optie voor startups

Als beginnend ondernemer is het niet altijd gemakkelijk om te voorspellen hoeveel groei je door gaat maken. Natuurlijk hoop je dat jouw bedrijf een daverend succes wordt, maar niemand weet wat de toekomst brengt. Dan kan het ook nog eens zo zijn dat je juist sneller groeit dan verwacht. Hierdoor is zeker voor startups flexibiliteit erg belangrijk. Een full service kantoor biedt dan meer mogelijkheden.

Misschien wil je als bedrijf bijvoorbeeld eerst slechts enkele bureaus huren. Zodra je verder begint te groeien en het team groter wordt, zou je in deze gefaciliteerde omgeving extra bureaus kunnen huren. Zo groei je langzaam mee met de rest van het bedrijf.



https://ondernemers.com/voordelen-van-een-full-service-kantoor/