Van der Blij B.V al jaren actief in de bouw


Het kan zijn dat je de naam Van der Blij B.V al eens eerder hebt gehoord en dat is ook helemaal niet gek. Dit bedrijf heeft namelijk al een echte naam gemaakt en is dan ook o.a. gespecialiseerd in prefab & hijstechniek. De visie voor de komende jaren is om de betrouwbaarste toeleverancier te worden voor kraanbedrijven, prefab betonfabrieken en bouwplaatsen. In dit artikel krijg je een inkijkje van het bedrijf en wordt er gekeken naar hoe ze deze visie willen bereiken.

Het handelsbedrijf Van der Blij B.V.

Van der Blij B.V. is actief op de nationale en internationale markt. Hierdoor hebben ze veel ervaring en gaan ze complexe uitdagingen ook niet uit de weg. Dit doen ze al jaren lang aangezien ze in 1972 zijn opgericht. Toen begon het allemaal in het hijsmateriaal, maar tegenwoordig zijn ze echt uitgegroeid tot een grote onderneming die bereid is om iedereen te helpen. Naast hijstechniek is ook prefab door de jaren heen een hele belangrijke tak geworden in het bedrijf. Op deze manier leveren ze hoogwaardige producten die te gebruiken zijn in verschillende sectoren. Denk aan staal en hout, maar ook verschillende machines. Door dit te combineren met een brede kennis proberen ze de klant zo goed mogelijk te helpen.

Assortiment

Bij Van der Blij B.V. kun je terecht bij alle materialen voor de bouw die je maar kan bedenken. We hebben net al aangegeven dat ze 2 belangrijke producten in het assortiment hebben. Die zijn redelijk breed beschreven en het gaat natuurlijk veel verder dan een prefabbetonleverancier. Zo hebben ze ook een complexe modulaire uithouder in het assortiment die maar liefst een maximale draaglast heeft van 1.350 ton! Dit product is gemakkelijk te monteren en is voorzien van een DNV-type-approval. Maar dit is zeker niet het enige. Denk bijvoorbeeld nog meer aan verschillende afstandhouders of een valbeveiliging. Van der Blij B.V. zorgt er in ieder geval voor dat ze alles hebben, zodat de klant goed geholpen kan worden.

Maatwerk

Ze leveren daarnaast ook maatwerk, voor als je dat nodig hebt. Het kan natuurlijk zijn dat je geen passend hijsmiddel kan vinden. Dat is voor Van der Blij B.V. geen probleem. Als men dit probleem heeft, kan er contact opgenomen worden met de vakmensen. Die zorgen ervoor dat (bijna) alles geproduceerd kan worden. Op deze manier probeert Van der Blij B.V. niet te denken in problemen maar in oplossingen. Dit proces kan ook heel gemakkelijk doorlopen worden door een consument. Zo hoeven ze alleen een aanvraag te doen en daarna zal er een overleg zijn waar de wensen en mogelijkheden besproken worden. Van der Blij B.V. zal het dan oppakken en op deze manier proberen ze met de tijd mee te gaan.

Voor Van der Blij B.V. is het in ieder geval belangrijk dat kwaliteit en service bovenaan staan. Ze willen het totaalpakket leveren aan de consumenten zodat er weinig tussenschakels aan te pas komen. Op deze manier krijgt de klant de beste prijs-kwaliteitverhouding.https://ondernemers.com/van-der-blij-b-v-al-jaren-actief-in-de-bouw/