Tenten Verhuur, Spantenten, Melis Events, Dessel


Over Melis Events voor tenten, animatie en cateringOrganiseert u een evenement?

Klop dan aan bij Melis Events. Van bedrijfsfeesten tot festivals, familiefeesten en opendeurdagen: Melis Events zorgt voor alles. Tenten, animatie en catering: u hoeft zelf niets te regelen.

Samenwerken met Melis Events? Dát levert gemoedsrust op.

Wij slaan uw tenten op

Een groots feest of een intieme receptie? De sfeer van een feest in openlucht overtreft u niet. Met de tenten van Melis Events, maakt u er een unieke gebeurtenis van. Ons professionele team heeft een jarenlange ervaring in opbouw en afbraak van feest- en festivaltenten. U wilt een statig feest? Kijk dan eens naar onze houten vloeren. De hagelwitte tenten stralen grootsheid uit. Hebt u ooit al een mooiere balzaal gezien?

Decoratie voor elke locatie

Uw wensen? Die staan centraal. We kleden de tenten aan naar uw smaak. En volgens uw budget. Verlichting, hemelbekleding of tapijt. Wij bouwen de omgeving waarin uw feest bloeit. We helpen u niet alleen met decoratie. Hebt u tafels en stoelen nodig? Melis Events levert ze op uw vraag. Wordt het een koude nacht? Wij zetten de verwarmingstoestellen klaar. En als u nergens een dj vindt… dan raden wij met plezier één aan.

https://www.youtube.com/watch?v=P_nzR7kdy_A