Sun of a Beach – het Einfeest! (22 juni 2011)Tentamens, papers en nachtelijke studeerpartijen: we zijn er weer bijna vanaf! En omdat we dit Off-Screenjaar zo fantastisch vonden, zullen we het vanzelfsprekend ook in stijl afsluiten. Daarom luiden we de zomervakantie in met een zeer speciaal Eindfeest… op het strand!

Pizza, gratis drankjes, zand, zee en hopelijk – laten we er vanuit gaan – zon! Dit alles zal plaatsvinden op 22 juni in de Mango’s Beachbar van 6 tot 12. Mocht het slecht weer zijn: vrees niet! Er is ook een binnengedeelte en er zijn partytenten geregeld. Samen met Freddy de Noord maken we er sowieso een knallend technofeest van!

Kaartjes zijn te koop vanaf maandag 6 juni op ’t Hok. Voor 15 euro krijg je 4 gratis drankjes en een pizzabuffet! De eerste twee dagen zijn de kaartjes alleen voor Off-Screenleden, pas vanaf 8 juni kun je ook kaartjes voor introducés kopen. Tip: Omdat er maar en beperkt aantal plekken is, raad ik Off-Screenleden aan om je kaartjes 6 of 7 juni al te kopen!

https://www.youtube.com/watch?v=dW7ekN15YV8