Partyverhuur Rent a Cafe BVPartyverhuur Rent a Cafe BV
Marconiweg 4
3442 AD Woerden
T. 0348 — 689350 (uitsluitend tijdens onze openingstijden)
fax- 0348 — 689211
email- info@rentacafe.nl
Partyverhuur Rent a Café BV Woerden
Bij het organiseren van een feest of een evenement komt veel kijken. De keuze van de juiste spullen kan voor de uitstraling van enorm belang zijn. Ons ruime assortiment en ervaring kunnen u daar wellicht bij helpen. Vele sportverenigingen, cafés en andere horeca gelegenheden weten ons te vinden als ze op zoek zijn naar evenementen materiaal. Uiteraard kunt u als particulier ook gewoon bij ons terecht.
Het huren van een biertap voor uw feestje in huiselijke sfeer of bij u op het bedrijf voor bijvoorbeeld een jubilaris het kan allemaal of wat dacht u van onze mobiele Hemelbar voorzien van biertap installatie die wij zowel in uw kantine als in uw woonkamer kunnen plaatsen. U zult zien dat de ruimte in no time omgetoverd kan worden tot een Oud Hollandse kroeg. Voor de horeca en verenigingen hebben wij een grote voorraad evenementen barren.
Dus als u iets te vieren heeft en u wilt dat op een originele wijze doen, dan moet u beslist eens contact met ons opnemen wij kunnen u dan verder adviseren.
U kunt via ons contact formulier ook een offerte aanvragen.
Wij zijn u graag van dienst om van uw feest een onvergetelijk succes te maken.
Het Rent a Café Party-team

https://www.youtube.com/watch?v=zZjXmOR5c-c