Nieuwe technologieën verzorgen stretchtenten van kwaliteit


Voor uiteenlopende gelegenheden kan het nodig zijn om een tentdoek te spannen. Met vernieuwde technologieën worden steeds innovatievere tenten gemaakt. Stretchtenten bieden uitkomst wanneer een flexibele opstelling nodig is, terwijl deze elegante tent alsmede uitstekend sfeer en kwaliteit biedt. Je zult optimaal beschermd zijn tegen elementen van buitenaf, zoals regen of vallende bladeren. Ook beschut het gasten tegen een felle zomerzon. Zonder te veel moeite creëer je een comfortabele en stijlvolle ruimte, waar grote groepen mensen kunnen samenkomen. Deze bijzondere tent kan voor verschillende gelegenheden worden geplaatst, waarbij de vorm zich moeiteloos aan elke omgeving.

Standaard en aangepaste modellen

Stretchtenten zijn verkrijgbaar via qtents.com, waar je kunt kiezen uit een groot assortiment aan tenten. Je vindt hier standaardformaten, die direct uit voorraad te leveren zijn. Indien je aanpassingen wilt in deze formaten, dan is dit heel eenvoudig te realiseren. Een slim modulair systeem maakt het immers mogelijk om meerdere doeken met elkaar te verbinden. Een geheel nieuw formaat kan zo worden gevormd, geheel naar eigen wens en vorm. Via koppelgoten worden meerdere stretchtenten zorgvuldig aan elkaar gekoppeld, waardoor de tent alsnog geheel waterdicht is. Een passende oplossing is zo te bedenken voor elke situatie, omstandigheid of gelegenheid. Op elke locatie kun je stretchtenten inzetten om een beschutte, overkapte ruimte te creëren, die alsnog voldoende sfeer en ambiance biedt voor een gezellige festiviteit. Stretchtenten kunnen worden ingezet als verruimde uitbreiding aan een terras of bij een strandpaviljoen.

In elk gewenst formaat

Het voordeel van stretchtenten is dat je deze in elk gewenst formaat kunt vormgeven. Of je nu een driehoekige, zeshoekige of achthoekige tent nodig hebt of wilt plaatsen, met stretchtenten van Qtents is het allemaal mogelijk. Ook wanneer een stretchtent precies moet aansluiten bij een overkapping, kan dit gerealiseerd worden. Deze tenten sluiten naadloos aan, zelf met een boom of lantaarnpaal. Een maatwerk oplossing kan altijd worden geboden, zodat je direct beschikt over een overkapping die voldoet aan verwachtingen. Elke tent wordt zorgvuldig afgewerkt en is het resultaat van een formidabel uitgedacht productieproces. Met vakmanschap en productkennis worden stretchtenten gemaakt en profiteer je van topkwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Overkapping voor feestelijke gelegenheden

Stretchtenten bestaan uit elastische zeil, klemmen en verplaatsbare palen, waardoor je optimaal kunt spelen met de opstelling van de tent. Voor gelegenheden als een bruiloft, een festival of tuinfeest lenen stretchtenten zich bij uitstek. Je kunt deze in elke vorm samenstellen zodat voor elke onlogische ruimte alsnog een optimale overdekking kan worden geregeld. Verschillende hoeken kunnen zo worden gerealiseerd, waarbij iedere gast beschermd is tegen regen of zonlicht. De open opstelling geeft ruimte voor het plaatsen van voldoende tafels en stoelen om alle gasten in te voorzien. Bovendien blijkt ook het eten hierdoor beschut en toegankelijk. Er zijn voldoende opties om de stretchtenten naar eigen wens samen te stellen en te genieten van zowel custom tenten als samengestelde tenten in bijzondere vormen of maatvoeringen. Een stretchtent mag niet ontbreken als feestelijke gelegenheden worden georganiseerd.https://ondernemers.com/nieuwe-technologieen-verzorgen-stretchtenten-van-kwaliteit/