Man geeft 15.000 euro uit om “hond” te worden


Youtuber Toko spendeerde 2 miljoen yen (15.000 euro) aan een kostuum dat geheel op maat gemaakt was van een border collie. Zijn droom werd werkelijkheid: als hond op straat wandelen.

Kunstjes doen in ruil voor hondenvoer, op handen en voeten lopen en nu ook als een echte hond uitgelaten worden. Toko heeft 30.000 abonnees op YouTube, en zijn droom kwam eindelijk uit. Op zijn YouTube kanaal zie je de beelden hoe hij als een echte hond aan de lijn een ommetje maakt in het park. Al sinds hij klein was wilde Toko een dier zijn.

Identiteit

De identiteit en het gezicht van Toko is een groot geheim, hij wil niet beoordeeld worden door mensen uit zijn omgeving. Bekenden mogen niet weten wat mijn hobby is, zeker niet mensen die met hem werken. Familie en vrienden vonden het raar dat Toko een hond wilde zijn, al weten niet al zijn vrienden van het verlangen.

Bekijk ook:

Wordt de elektrische auto snel voordeliger in aanschaf?

Ondertussen is de video die hij online heeft gezet al meer dan 2 miljoen keer bekeken. Positieve reacties van kijkers, die ook een dier willen zijn, sterken Toko met zijn actie. Het kostuum werd gemaakt door het Japanse bedrijf Zeppet, dit bedrijf maakt kostuums voor films en reclame. Het reproduceert het uiterlijk van een hond die op vier poten loopt.

Sandalen

Met behulp van sandalen wandelt Toko inderdaad op vier poten, om zijn peperdure pak niet vuil te maken. Het liefst zou hij transformeren naar een echt dier, vertelde Toko eerder tijdens een interview in de MailOnline.https://www.trending.nl/bizar/man-geeft-15-000-euro-uit-om-hond-te-worden/