Lidl dropt springkussen met zwembad voor een spotprijsje


Het is bijna zomer in Nederland, en bloedheet buiten, dus zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. In veel achtertuinen is het zwembad al opgezet, en er staan ellenlange files op weg naar het strand. Lidl weet dat kinderen graag spetteren en spelen met het mooie weer, en heeft daarom een springkussen met zwembad in de verkoop gegooid. Vooral de goedkope prijs van deze unieke vorm van vermaak is opvallend.

Happy People Springkussen met zwembad

Je hebt geen kind meer aan de kinderen als je dit springkussen in de tuin hebt staan. Voor de ultieme waterpret met de warme dagen is dit speelkussen ideaal. Het heeft alles waar een kind uren zoet mee kan zijn, zoals een glijbaan, een zwembadje, en een palmboom met sproeifunctie. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich er de hele dag mee vermaken.

Deze combinatie van springkussen en zwembad zal voor veel zomerplezier zorgen, want het heeft alles wat een goed springkussen nodig heeft. De palmboom kan worden aangesloten op een tuinslang, zodat de sproeifunctie een extra dimensie geeft aan het geheel. Meerdere kinderen kunnen klimmen en spetteren, want het kussen is gemaakt voor een maximale belasting van 80 kg.

Bekijk ook:

Met deze pistoollamp schiet je zonder moeite het licht uit

springkussen lidl

Te koop bij Lidl voor een spotprijsje

Het springkussen is 165 x 165 x 175 in afmeting, en het zwembad is 195 x 142 cm. Er is dus ruimte genoeg voor meerdere kids. Het kussen moet op een vlakke ondergrond worden geplaatst, en is uiteraard voor gebruik buitenshuis. Lidl heeft nog meer van dit soort gave speelkussens in het assortiment, zoals het opblaasbare springkussen van Playtive. Het is echter leuker om met deze warme dagen te kiezen voor een kussen met zwembadje.

Het kussen kan worden opgeblazen met een pomp voor een luchtkussen, en om het plaatje compleet te maken zitten er ook uitsteeksels op voor een spelletje ringgooien. Dit springkussen met zwembad is zonder twijfel de perfecte vorm van vermaak op een snikhete dag. Waterpret op warme dagen gegarandeerd. Het kussen is voor slechts 99,99 euro te koop op de website van Lidl.

springkussen aanbieding lidlhttps://www.trending.nl/gadgets/lidl-springkussen-zwembad-aanbieding/