Lasergame apparatuur huren? Gladiator Sports biedt ook lasergamen op je eigen locatie of terrein.Promotie filmpje van de GOEDKOOPSTE lasergame op locatie aanbieder van Nederland!
Organiseert u een personeelsuitje, teamuitje of personeelsfeestje dat is vrijgesteld van de werkkostenregeling en waarbij er geen bijkomende kosten zijn? Zoekt u een familiefeestje of familiedag zonder dat iedereen een eind hoeft te rijden en waarbij alle leeftijden mee kunnen doen of misschien een school introductiedag of afsluitingsfeest waar letterlijk alle leerlingen enthousiast over zijn?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres, wij organiseren namelijk ook Lasergame uitjes op uw eigen terrein of locatie. Het enige dat u nodig heeft, is een binnen of buiten ruimte (kantoorruimte, bedrijfshal, sporthal, school, schoolplein, gymzaal, parkeergarage of een winkelruimte). Wij regelen de rest!

Voor meer informatie over het huren van de professionele REGENBESTENDIGE lasergame apparatuur kunt u terecht via onze website:

Onze Socials:
Gladiator Sports Park Facebook:
Gladiator Sports Park Instagram:

Gladiator Sports Shop Facebook:
Gladiator Sports Shop Instagram:

VR Almere Facebook:
VR Almere Instagram:

#lasergame #lasertag #huren #laser #game #gaming #outdoor #combat #shooter #games

https://www.youtube.com/watch?v=cloAr9cSuYQ