Jebroer voelt niks meer door Hotwings – Hot Ones | Complex NLNiemand minder dan Jebroer is deze week te gast bij Hot Ones. Hij gaat al meer dan tien jaar mee in de game en heeft naast zijn eigen succesvolle carrière ook die van anderen – waaronder Snelle – kunnen lanceren met zijn eigen label, Roq N’ Rolla Music. Is hij ook zo succesvol tegenover de hete wings van Willie Wartaal?

In ‘Hot Ones’ – hosted by KFC – onderwerpt presentator Willie Wartaal bekende Nederlanders aan hete vragen terwijl zij nóg hetere kip krijgen voorgeschoteld. Hot Ones is een Nederlandse versie van het gelijknamige, succesvolle Amerikaanse YouTube-format.

‘Hot Ones’ wordt gehost door KFC. Volg KFC op socials via:

Benieuwd of jij deze hete sauzen aankunt? Alle hot sauces uit Hot Ones scoor je bij met 10% korting bij Heatsupply:

Discountcode: HOTONESNL

Complex NL is alles wat je gewend bent van Complex, maar dan in een Nederlands jasje. Op de website ComplexNL.com vind je artikelen uit de wereld van muziek, sneakers, fashion, lifestyle en sport. Op YouTube brengen we je de vertrouwde Complex-video’s met Nederlandse gasten en natuurlijk exclusieve eigen formats. Sneaker Shopping, Hot Ones en nog veel meer, zie je op Complex NL.

#JEBROER #HOTONES #COMPLEXNL

Benieuwd naar meer? Houd Complex NL in de gaten en vergeet je niet te abonneren op het kanaal.
Check ons ook op:
Website:
Instagram:
TikTok:

https://www.youtube.com/watch?v=uqtfvoDQRRE