Horecaondernemers opgelet!


Is jouw horeca-onderneming toe aan nieuwe tafels en stoelen? Dan sta je voor een grote uitdaging. Je wilt immers de beste tafels en stoelen zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Eerst zul je je budget moeten bepalen. Dan is het de hoogste tijd om online te gaan en te kijken waar je voor jouw budget terecht kunt en tóch schitterende horeca tafels en stoelen kunt scoren. Dat lijkt moeilijk, maar in werkelijkheid valt het reuze mee.

Je hoeft maar één website te bezoeken

En dat is dan de website van Super Seat. Op deze site vind je werkelijk alle horeca stoelen en tafels die je maar nodig kunt hebben. Of het nu gaat om de nieuwe aankleding van je terras in de binnenstad, een terras bij een zwembad of de inrichting van je restaurant, bar of café, je bent hier aan het juiste adres! De website van Super Seat is super overzichtelijk. Je ziet al direct hoeveel stoelen en tafels er nog op voorraad zijn en ook over de kosten wordt niet geheimzinnig gedaan. Je weet precies waar je aan toe bent.

Oké, stoelen en tafels uitgezocht?

En dan? Dan kun je je opmaken voor de levering. Dat duurt niet al te lang, dus je moet wel even doorpakken. Het is nu de hoogste tijd om je terrasombouw aan te passen en om nieuwe potten en planten te bestellen voor op de tafels. Vergeet je ook niet om mooie plaids te bestellen voor wanneer je gasten graag wat langer blijven zitten? Je wilt niet dat ze het koud krijgen. Heb je stoelen en tafels besteld voor binnen? Dan is het nu hét moment om de muren een verse lik verf te geven en misschien zelfs de vloer te veranderen (of natuurlijk eens goed te (laten) schoonmaken.

Je gasten zullen versteld staan

Tenminste, als je de perfecte stoelen en tafels weet te kiezen. Wil je dat je gasten lekker lang blijven zitten? Dan kies je natuurlijk voor erg comfortabele stoelen. Wil je dat je gasten hun ijsje of patatje even opeten en dan weer gaan? Dan kun je best toe met iets minder comfortabele stoelen. Het gaat er wel om dat je tafels en stoelen er uitnodigend uitzien. Je gasten zal het direct opvallen dat jij de inrichting van je horeca-onderneming onder handen hebt genomen. Je zult zien dat ze dat zeker kunnen waarderen!

The post Horecaondernemers opgelet! appeared first on ondernemers.com.https://ondernemers.com/horecaondernemers-opgelet/