Grand Café de Bult te Amsterdam Noord, Lunchen, Catering of Zaal Huren voor VerjaardagGrand Café de Bult te Amsterdam Noord.

Ons Grand Café is gelegen in het hart van Amsterdam Noord aan het gezellige Mosveld. Bij ons kunt u 7 dagen per week terecht om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een stukje Amsterdamse gezelligheid. Vanuit onze keuken serveren wij diverse gerechten voor zowel de lunch, bij de borrel of zelfs complete buffetten die we naar wens serveren tijdens onze zaalverhuur. Bekijk hier onze vernieuwde menukaart.

Markt.

Op het Mosveld is er op woensdag, vrijdag en zaterdag een dagmarkt met tweehonderd kramen en wagens. Het is een echte gezellige Amsterdamse markt waar buurtgenoten elkaar ontmoeten. Ons Café is gelegen aan het marktplein, waar wij de marktgasten bedienen op ons ruime terras of in het café.

Activiteiten.

Wij van Café de Bult houden van een feestje op z’n tijd. We staan bekend om onze drukbezochte Amsterdamse avonden met live muziek die we regelmatig organiseren. Daarnaast vinden er ook andere activiteiten plaats, zoals klaverjassen of het bekijken van een voetbalwedstrijd op groot scherm. Houdt voor activiteiten onze Facebookpagina in de gaten.

Iets te vieren?

Wilt u een verjaardag, bruiloft, receptie of zelfs een bedrijfsfeest organiseren op een mooie locatie in Amsterdam Noord? Dan bent u bij Café de Bult aan het juiste adres! Wij verzorgen uw feest (eventueel) compleet met (live) muziek, catering (buffet) en aankleding. Tevens hebben wij een groot (gratis) parkeerterrein voor de deur. Lees meer over onze zaalverhuur.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m Donderdag 09:00 – 18:00
Vrijdag 08:00 – 19:00
Zaterdag 08:00 – 01:00
Zondag 11:00 – 18:00

Zaalverhuur Amsterdam Noord.
Wilt u een zaal huren voor het vieren van uw verjaardag, bruiloft, receptie of een ander feestje? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor zaalverhuur bij Café de Bult in Amsterdam Noord. De Bult beschikt over een grote zaal, bar en dansvloer die geschikt is voor 50 tot 200 personen.

Catering.

Naast verschillende mogelijkheden voor lunch en hapjes, hebt u bij ons ook de keuze uit diverse buffetten. Liever een uitgeserveerd diner of maatwerk in het thema van uw evenement? Dat kan ook. Geef uw wensen aan ons door en wij maken voor u een passend voorstel.

Techniek.

Onze zaal is uitgerust met alle moderne faciliteiten die nodig zijn voor een geslaagd feest. U kunt gebruik maken van (gratis) wifi, beamer met groot scherm en een muziekcomputer inclusief professionele geluidinstallatie en videoapparatuur. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we uw feest op onvergetelijke wijze kunnen neerzetten.

Locatie.

Café de Bult is goed bereikbaar en heeft ruimte (gratis) parkeermogelijkheden voor de deur. Bussen en taxistandplaats op loopafstand en er zijn goede verbindingen vanaf station Amsterdam Centraal (veerpont). Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving.

Mosveld 75, 1031 AD Amsterdam, T. 020-6371008

https://www.youtube.com/watch?v=s_rob6MnkRs