Feestje-cadeau.nl / Sinterklaas en PietenParty#feestjecadeau #stoepfeest #discobusFeestje-cadeau.nl / Sinterklaas en PietenParty βœ… Kijk snel op en geef ook een feestje cadeau πŸŽ‰πŸ•Ί of check de vele mogelijkheden.

NIEUW! Photobooth verhuur. Confetti in de tent met Photo Booth Op Maat concept. Check het hier:

“Met een aanstekelijk enthousiasme heeft professioneel DJ Jeroen van Rooijen, die je kunt kennen van en de saxofonist Boris van een revolutionair concept bedacht dat de feestvreugde levendig houdt, zelfs in uitdagende tijden. Dit briljante idee heeft inmiddels de harten van velen veroverd en wordt nu met open armen ontvangen als een sprankelende oplossing om plezier en vertier te brengen, zelfs nu de uitdagende periode tot het verleden behoort.”

πŸŽ‰πŸŽΆ ALLE CONCEPTEN/FEESTEN/VERHUUR MOGELIJKHEDEN STAAN OP πŸŽ‰πŸŽΆ

Onze ervaring en het beste professionele materiaal wat we tot onze beschikking hebben proppen we in onze bomvolle party bus.

πŸ™Œ Rook.
πŸ™Œ Heel veel confetti.
πŸ™Œ (koud)vuurwerk.
πŸ™Œ Goed zuiver klinkende geluidsspeakers.
πŸ™Œ Saxofonist die “flirt” met de feestgangers
πŸ™Œ Rode veiligheidsloper.
πŸ™Œ Speciaal afgestemde muziek van te voren besproken.
πŸ™Œ Special effect lichten evt. met lasers.

Een feestje-cadeau geven is onvergetelijk en wordt nog jaren over gesproken.

Zakelijk kan een feestje op de zaak of bij een winkel ook geweldig uitpakken. Denk aan de thuiswerkers of een energieboost voor collega’s of medewerkers of iemand die met pensioen gaat.

Ben je nieuwsgierig geworden? Check dan de website of neem even contact met ons op (via de website WhatsApp ) en stel vrijblijvend je vraag.

________________________________________________________________________

Event-Vrienden.nl: DΓ© vrolijke one-stop shop voor al je feest- en entertainment wensen.
πŸŽ‰ Bruiloft-letters.nl – Maak je bruiloft nog specialer met onze grote, verlichte letters in je favoriete kleur. De cijfers, letters en symbolen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je ze perfect kunt afstemmen op je thema.

🎧 De Vriendelijke DJ’s.nl – De best beoordeelde DJ’s van Nederland zorgen voor de juiste sfeer op elk feest. Gewoon de beste, met meer dan 17 jaar ervaring.

πŸ“Έ PhotoboothOpMaat.nl – Personaliseer je feest of fotomoment met aanpasbare photobooths, inclusief confetti-explosies. Maak herinneringen!

πŸ”€ Marque-Lichtletters – Grote verlichte letters voor bedrijven en evenementen, voor een opvallende presentatie van je merk, event of bedrijf.

🚌 Feestje-Cadeau.nl – De bekende discobus op de stoep of met een mobiele DJ booth brengen het feest naar jou als verrassing. De moderne fanfare/striptease.

🎡 De-Platenkast.nl – Klassieke Wurlitzer Jukebox. Kies uit onze uitgebreide collectie muziek en laat je gasten hun favoriete nummers kiezen. Meer dan 100.000 nummers. Jij en je gasten bepalen wat er gedraaid of gezongen gaat worden. De jukebox is voorzien van een gave achterwand.

πŸ‘€ KenJeDezeNog.nl – Een interactief muziekconcept waarmee je je gasten laat kiezen tijdens het feest. Live zie je welk genre er gedraaid gaat worden. Super leuk.
Maak een afspraak en kom langs in de showroom in Leusden en laat je inspireren door Jeroen van Event-Vrienden.
Event-Vrienden.nl – DΓ© one-stop feest & entertainmentoplossing met een vriendelijke twist!

WEBSITES
πŸ’Ž
🎧
πŸ“Έ
πŸ”€
🎁
🎡
πŸ‘€

SOCIALS
πŸ’Ž
🎧
🎧
🎧
🎁
🎁
πŸ₯³

https://www.youtube.com/watch?v=wA-39ic-paQ