Ecruiser e-chopper 3.0

Ecruiser E-chopper 3.0 kopen
Ecruiser echopper 30

Ben je op zoek naar de ultieme ritbeleving? Wil je het gevoel hebben alsof je vliegt terwijl je op de weg bent? Dan is de Ecruiser e-chopper 3.0 wat voor jou!

Deze unieke combinatie van elektrische motorfiets en hovercraft geeft je de sensatie dat je door de lucht vliegt, terwijl je met een behoorlijk tempo over het wegdek beweegt. Met een topsnelheid van 50 km/u, een actieradius van 25 km en een laadtijd van slechts 3 uur, heb je met de Ecruiser e-chopper 3.0 de ultieme mobiliteit.

E-chopper 3.0

De Ecruiser e-chopper 3.0 is een innovatief stadsvoertuig dat biedt wat gecombineerde kracht en technologie. Het is gemaakt met behulp van hoogwaardige materialen om te voldoen aan alle behoeften van een avonturier of stadsvariëteit chaser. Dit lichtgewicht voertuig heeft een veelvoud aan functies die gezien worden als revolutionaire toegevoegde waarde. De rijervaring wordt versterkt met zijn maximaal bereik, hoge snelheid, immer ladende batterijen, warmwielmotor en breed arsenaal aan profiteerbare opties.

De Ecruiser e-chopper 3.0 kan in drie verschillende modes gezet worden voor verschillende belevingstypes; Sportmodus voor enthousiastelingen op zoek naar meer uitdaging, Eco-modus voor het maximeren van bereik en Comfort modus voor eindeloze rittenbepaling; comfortabel genoeg in elke situatie. Eén van de nieuwste ontwikkeling om de Ecruiser nog meer kracht toe te voegen is de toevoeging van dual motor technologie welke perfect combineert met het bestaan​delige design waardoor onder andere acceleratie veel soepeler verloopt dan wat we gewend zijn!

De Ecruiser E-Chopper 3.0 bied ook talrijke extra functies die bestellen normaal gesproken als optionele upgrades; App besturing integratie kinderslot met autorisatie code ontgrendeling, twee zithoudingen keuze dynamische remondersteuning schakelaar koelsysteem met dubbele cooling fans complexe refreshment module en draadloos Laden adapter. Als je op zoek bent naar iets revolutionairs, dan is de Ecruiser E-chopper absoluut de juiste optie! Probeer hem uit en je blijft bevallen op weg naar persoonlijkheidsoverheersend avontuur!

Mangosteen m1p

De Mangosteen M1P is een korte afstands e-motorfiets die is gemaakt met de allernieuwste high-end componenten. Afmetingen zijn 560 x 210 x 785mm en total weight 25kg. Een krachtige directe aandrijving en onhoudbare controle voor de liefhebbers. Het voertuig heeft een 36V / 24Ah Lithium Accu, waarmee gebruikers tot wel 40km kunnen rijden op één volle acculading van slechts 4 uur. Met dat bijzondere stroomsysteem profiteert u altijd van potentiële snelheden van maximaal 25 km/uuren, waardoor het de ideale maatregel is voor iedere omgeving en elke bestemming.

De E-Chopper 3.0 wordt geleverd met behulp van een Direct Drive Rear Hub Brushless motor, wat resulteert in nauwkeurige vermogensregeling op lagere snelheid en zeer betrouwbare externe bekrachtiging bij hogere snelheden voor lichte koppeling omhoog naar 30 km/uur wanneer dat nodig is. De innovatieve regelaar geeft zowel standaard als LED-indicaties, biedt ULTRA efficient prestatieverlies voor lange trips plus die unieke RIMAC actuele energie terugwinninglading om ervan te profiteren meer verbrandingstijd met minder totale energiegebruik tijdens ritten De.

Bovendien heeft het een dynamische cruise control modus die je kan laten aanpassen of herhalingspatronen detecteren naargelang de veranderende omgevingsomstandigheden.

e-chopper 3.0

De ECruiser e-chopper 3.0 is de meest recente versie in de ECruiser elektrische chopper familie. Het is gebouwd om kracht, prestaties, duurzaamheid en betrouwbaarheid te bieden in een kleiner, lichter pakket. De ECruiser e-chopper 3.0 biedt krachtige kwaliteit en stijl zonder compromissen.

De ECruiser e-chopper 3.0 is voorzien van twee 60V, 45Ah direct aangedreven motorstormen met een totaal vermogen van 4500 W om hem te laten draaien op maximaal 30 km / uur op vlakke ondergrond. Twee hydraulische schijfremmen zorgen voor maximale remkracht wanneer nodig. De scooter beschikt ook over een intuïtieve tablet-interface waarmee rijders gemakkelijk toegang tot diverse instellingen hebben, waaronder versnelling en acceleratie diepgaande analyse van energiegebruik en meer dan 20 paranormale veiligheidsinstellingen, waaronder zichtbaarheid aan de buitenzijde van het voertuig om potentiële gevaren op tijd te signaleren.

Het voertuig beschikt ook over eenvoudig te bedienen turbo-boosting regeling die het vermogen kan verhogen met 25% en maakt overtrekkend rijden mogelijk! U kunt deze scooter ook veilig opladen dankzij de innovatieve lage temperatuur ladingsregeling die ervoor zorgt dat er geen schade door warmte ontstaat of precisiecomponent saboteren of falende elementaire prestaties heeft als gevolg van hete omgevingstemperaturen die anders worden ervaren tijdens normaal opladen in elektrische scooters.

Frequently Asked Questions

V: Wat is de Ecruiser e-chopper 3.0?

A: De Ecruiser e-chopper 3.0 is een elektrische scooter die speciaal is ontworpen voor stadsvervoer. Het combineert het klassieke chopper-ontwerp met moderne technologie om een comfortabele en milieuvriendelijke manier van reizen te bieden.

V: Hoe ver kan de Ecruiser e-chopper 3.0 rijden op één lading?

A: De Ecruiser e-chopper 3.0 heeft een 2000 watt motor en kan tot 60 kilometer rijden op één lading, afhankelijk van de rijomstandigheden en de belasting.

V: Hoe lang duurt het om de batterij van de Ecruiser e-chopper 3.0 op te laden?

A: Het duurt ongeveer 6-8 uur om de batterij van de Ecruiser e-chopper 3.0 volledig op te laden met behulp van een standaardstopcontact. U kunt ook een optionele snellader gebruiken om de oplaadtijd te verkorten tot ongeveer 3 uur.

V: Wat zijn de afmetingen van de Ecruiser e-chopper 3.0?

A: De Ecruiser e-chopper 3.0 heeft een lengte van 175 cm, een breedte van 78 cm en een hoogte van 96 cm. Het heeft een bodemvrijheid van 15 cm en weegt ongeveer 65 kg.

V: Heeft de Ecruiser e-chopper 3.0 een garantie?

A: Ja, de Ecruiser e-chopper 3.0 wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op alle onderdelen, inclusief de batterij en de motor. U kunt ook een uitgebreide garantie aanschaffen voor extra gemoedsrust. Voor meer informatie over de https://coastcruisers.nl/product/ecruiser-e-chopper-3-0/

https://coastcruisers.nl/product/ecruiser-e-chopper-3-0/