Dit salaris betaalt Peter Gillis aan de managers op zijn vakantieparken


Dankzij zijn optredens in het televisieprogramma Massa is Kassa weten we allemaal dat campingkoning Peter Gillis flink wat geld uit kan geven, maar hij zit ook graag op de centen. Hij huurt het liefste Poolse werknemers in als het gaat om schoonmaakwerk, legt een baksteen in het waterreservoir van het toilet om water te besparen, en vuurt continu zijn ‘catastrofe’ af op zijn parkmanagers als er een lichtknopje kapot is. Maar welk salaris betaalt Peter Gillis aan zijn parkmanagers? Wij zochten het uit.

Massa is Kassa

Wie het realityprogramma Massa is Kassa wel eens heeft gezien kan niet heen om het feit dat Peter Gillis regelmatig als een dictator in zijn karretje zijn ‘controlerondje’ doet, waarbij hij de dienstdoende parkmanager wijst op kapotte lampjes, kauwgomvlekken op de grond en vogelpoep op het raam. Ondertussen laat hij zijn veters strikken door ingehuurde vrouwen, en ‘motiveert’ Gillis Poolse schoonmaaksters via een tolk om hen harder te laten werken.

Bekijk ook:

Zo ziet Jennifer Lopez eruit zonder make-up

Het campingseizoen is weer in volle gang, dus de kassa moet weer rinkelen. Het vermogen van Peter Gillis is gigantisch, dus je zou denken dat hij riante salarissen uitdeelt, maar daar zijn de meningen over verdeeld. In het programma zien we zijn vermogen vooral terug in een kasteel, een collectie Harley’s of naar een dame die het zoeken naar goud tot kunst heeft verheven.

Dit betaalt Peter Gillis aan een parkmanager

Het is vooral de parkmanager die er behoorlijk van langs krijgt als er tijdens een controlerondje iets niet klopt, en dat is altijd het geval, want Gillis weet altijd wel iets te vinden dat hij een ‘totale catastrofe vindt’. De manager moet dus stressbestendig zijn, emotioneel moeten kunnen incasseren, oog voor detail hebben, en vooral voorbereid zijn als hij bericht krijgt dat de grote baas met een cameraploeg op het park komt kijken.

We kunnen op de site van Oostappen Groep wel vacatures vinden, maar daar staat geen salaris bij vermeld. Gelukkig bestaan er sites waarop het wettelijke minimum salaris te vinden is, en we gaan ervan uit dat Petertje daar niet veel boven zal zitten. Een parkmanager verdient minimaal 1800 euro bruto per maand. Gemiddeld wordt er 3.900 bruto per maand verdiend, en het maximale salaris van een parkmanager ligt op 6000 bruto per maand, deze cijfers baseren we op accurate bronnen.

Bekijk ook:

Zoveel geld heeft Eloise van Oranje op de bank staanhttps://www.trending.nl/showbizz/salaris-managers-peter-gillis/