Dit is het vermogen van Nicol Kremers


Nicol Kremers is geboren op 29 maart 1990 in de lichtstad Eindhoven, ze is opgegroeid in een gezin van vijf kinderen. Zelf heeft zij 4 kinderen, de oudste van de 4 kinderen is haar zoon die opgegroeid is zonder vader. Tijdens de zwangerschap van haar oudste zoon, is de vader spijtig genoeg overleden. Het contact met de vader van de andere 3 kinderen is ook niet goed te noemen, alleen wanneer nodig spreekt zij hem. 

Nicol heeft haar kinderen bewust altijd buiten beeld gehouden, zij heeft de keuze gemaakt om bekende Nederlander te worden. Voor haar kinderen wilde ze deze keuze niet maken, heeft zij tegenover de pers verklaard.

Waar is Nicol Kremers bekend van?

Nicole Kremers is bekend geworden door de relatie die ze had met Peter Gillis, de relatie is inmiddels over. Hierdoor is ze veelvuldig in het nieuws geweest, de relatie ging niet zonder slag of stoot. Sinds de relatiebreuk met Peter Gillis, kom je haar vaker alleen in het nieuws tegen en wordt er voldoende over haar geschreven. Geregeld was ze te zien met een man aan haar zijde, met barber Mike is zij regelmatig gespot.

Bekijk ook:

Robbie Williams worstelt met energie tijdens Pinkpop: Long Covid of Ouderdom?

Er zijn zelfs video’s opgedoken op internet waar Nicol zoenend is te zien met Mike, de man in de video was volgens zeggen Mike Maaskant. Er gingen zelfs verhalen dat ze al samen zouden wonen, zal ze zijn veters ook moeten strikken? Samen zouden ze op een luchtbed slapen in Schoonhoven achter zijn barbershop. Later is bekend geworden dat de twee momenteel een serieuze relatie hebben.

Hoeveel vermogen heeft Nicol Kremers?

Niemand staat er vreemd van te kijken dat de ex van Nicol, Peter Gillis, veelvoudig miljonair is. Zijn vermogen wordt geschat op een slordige 85 miljoen euro, over het vermogen van Nicol is niet heel veel bekend. Bij een van de bedrijven van Peter, Unique Vastgoed is zij werkzaam geweest sinds 2018. Destijds gaf ze aan in een interview dat ze drie banen had, en geen ambities had om in een ander televisieprogramma te verschijnen.

Ze heeft ook haar eigen vastgoedbedrijf, hier leidt ze van welvarende particulieren verhuur en investeringsmogelijkheden in goede banen. Daarnaast had ze ook een erotische webshop, die tegenwoordig niet meer online is. Het vastgoedbedrijf dat ze heeft opgezet is nog wel haar eigendom, waar ze haar geld mee verdiend.

Bekijk ook:

Dit is het vermogen van Max Verstappen

OnlyFans

Met haar eigen boontjes doppen heeft Nicol niet heel veel moeite, op OnlyFans heeft ze binnen korte tijd heel wat fans gekregen. Nicolleke heeft er geen moeite mee om haar lichaam te showen op het (adult) platform tegen betaling. Haar vier kinderen zullen niet zo snel honger hebben, aangezien zij momenteel ruim 100.000 euro per maand verdiend met haar account. Dat heeft Nicolleke knap gedaan, en dit zonder veters te hoeven strikken.https://www.trending.nl/showbizz/dit-is-het-vermogen-van-nicol-kremers/