Dit is het vermogen van Max Verstappen


Max Verstappen is geboren in het Belgische Hasselt op 30 september 1997, de Belgisch – Nederlandse coureur rijdt onder Nederlands kenteken.Voormalig F1-coureur Jos Verstappen is zijn vader, Max maakte zijn debuut in de F1 bij Scuderia Toro Rosso in 2014. Met 17 jaar en 166 dagen is hij de jongste coureur ooit die in een Grand Prix start, ook heeft nog nooit iemand een punt gescoord die zo jong was op de ranglijst.  

Max heeft momenteel een relatie met de Braziliaanse Kelly Piquet, zij is de dochter van 3 malig wereldkampioen Nelson Piquet. Hij woont in het vorstendom van Monaco, waar ook veel andere sporters en bekendheden wonen. Natuurlijk woon je er niet alleen vanwege het mooie weer, in Monaco hoef je onder andere geen inkomstenbelasting te betalen.

Waar is Max Verstappen bekend van? 

Of je nu niet van Formule 1 houdt of niet, iedereen heeft weleens van Max Verstappen gehoord. Het talent wat hij heeft komt niet zomaar uit de lucht vallen, maar heeft hij waarschijnlijk van zijn vader Jos. Van 1994 tot 2003 was Jos Verstappen ook actief in de Formule 1, waar zijn zoon race na race won, hij wist slechts 17 wk punten binnen te slepen tijdens zijn carrière. Twee keer behaalde hij een derde plaats tijdens een Formule 1 race.

Bekijk ook:

Dit salaris betaalt Peter Gillis aan de managers op zijn vakantieparken

In 2012 wist Max Verstappen zijn aartsrivaal van het Mercedes Team Toto Wolff, voormalig wereldkampioen Lewis Hamilton, te verslaan. Nog nooit werd er een Nederlander wereldkampioen in de Formule 1, Max was de eerste in de geschiedenis van de Formule 1. In het jaar daarop, in 2022, wist hij vrij eenvoudig een groot gat te slaan tussen zijn concurrenten. Zal het Max lukken om ook in 2023 op het hoogste podium te komen aan het eind van het raceseizoen? 

Hoeveel vermogen heeft Max Verstappen?

In 9 jaar tijd heeft Max al een enorm vermogen opgebouwd, geschat wordt dat hij nu al zo’n 200 miljoen euro op zijn bankrekening heeft. Dit vermogen heeft hij mede te danken aan bonussen en sponsoractiviteiten, hierdoor had hij een enorme stroom aan inkomsten. Zijn laatste deal met Heineken is ook erg lucratief, geschat wordt dat hij hiermee ook een bedrag binnenhaalt van 6 cijfers. De looptijd van deze deal is maar liefst 6 jaar.

Bekijk ook:

Dit is het hilarische vermogen van Maxime Meiland

Wie denkt dat Max Verstappen al zijn geld aan het oppotten is heeft het goed mis, hij heeft op jonge leeftijd al een aardig rijtje met luxe bezittingen. Onder andere een jacht, een privéjet en een aantal dure auto’s waaronder een Porsche 911 GT3 RS en een Ferrari Monza SP2.  Zijn collectie auto’s heeft alleen al een waarde van rond de 7 miljoen euro. Met zijn vriendin woont hij in een zeer luxe appartement, als influencer en Instagram model verdient ook zij een aardig centje bij.https://www.trending.nl/showbizz/dit-is-het-vermogen-van-max-verstappen/