Dit is het vermogen van Andy van der Meijde


Op 30 september 1979 is Andy van der Meijde geboren te Arnhem in de wijk Malburgen, hij heeft ook nog twee zussen. Erg breed hadden ze het niet binnen het gezin, mede door de gokverslaving van zijn vader. Toen Andy 5 jaar was, viel hij al op door zijn voetbaltalent bij de plaatselijke voetbalvereniging. Na de scheiding van zijn ouders, werd de band met zijn moeder nog sterker. Op 10 jarige leeftijd werd hij gevraagd om te komen voetballen bij Vitesse 1892 in Arnhem, scouts van Ajax ontdekten hem en vroegen hem voor de jeugdopleiding.

Inmiddels heeft Andy 5 dochters, de twee oudste dochters wonen in Milaan bij zijn ex-vrouw Diana. Zijn derde dochter heeft hij samen met de stripteasedanseres Lisa gekregen, met Melisa zijn huidige vrouw heeft hij 2 dochters; Roxy en Lily Fay.

Waar is Andy van der Meijde bekend van?

Andy van der Meijde is bekend geworden als voetballer, als rechtsbuiten speelde hij bij PSV, Ajax en FC Twente. In het buitenland heeft hij bij Everton gespeeld, ook het Nederlands elftal was Andy niet vreemd. 17 keer heeft hij mogen voetballen in Oranje. Vandaag de dag maakt hij onder andere video’s op YouTube, misschien ken je hem van de realityserie “Andy & Melissa” op SBS 6. Ook heeft Andy van der Meijde een boek geschreven over zijn leven: Geen Genade.

Bekijk ook:

Dit is het hilarische vermogen van Maxime Meiland

De focus ligt nu op zijn YouTube carrière met de serie “Bij Andy in de auto”, ook de andere projecten waar hij mee aan de weg timmert leveren hem een lekker zakcentje op. Ook sponsordeals gaat hij niet uit de weg, dit draagt allemaal bij aan het vermogen. Aan de buitenkant en in de auto zijn verschillende logo’s zichtbaar, deze leveren ook geld op.

Hoeveel vermogen heeft Andy van der Meijde?

Ruim 70.000 euro per jaar verdient Andy met zijn YouTube serie, bij dit bedrag zitten de sponsordeals nog niet inbegrepen. In de serie rijdt Andy met verschillende bekende Nederlanders rond in de auto, hierbij komen serieuze gesprekken aan bod maar natuurlijk ook de nodige grappen en grollen. Afhankelijk van het aantal keren dat de video’s worden bekeken, verdient hij hier een leuk bedrag mee. Koning Toto heeft hem leuk geld opgeleverd, van Betcity.nl is Andy ook het gezicht geweest.

Bekijk ook:

Dit salaris betaalt Peter Gillis aan de managers op zijn vakantieparken

Bij Betcity.nl kun je online gokken, op televisie was hij te zien in verschillende reclamespotjes. Er is niet precies bekend wat hij verdiende om het gezicht te zijn van het online casino, schattingen beweren dat Andy daarmee 40.000 euro verdiende. Een leuk bedrag om je vermogen mee te spekken. Het totale vermogen van Andy van der Meijde wordt geschat op ongeveer 6 miljoen euro, dit bestaat uit auto’s, vastgoed en verschillende ondernemingen. Zijn huis in Apeldoorn heeft hij verkocht voor ruim 800.000 euro.https://www.trending.nl/showbizz/vermogen-andy-van-der-meijde/