Dit is dé teambuilding trend van 2023: teambuilding bij de Tuinderij!


Als je werkt op locatie, komt het iedere dag weer voorbij; samenwerken. In ieder team vormt samenwerking een belangrijke basis. Dit zorgt bijvoorbeeld voor meer werkplezier, maar ook voor onderling vertrouwen, motivatie en een goede communicatie.

Met andere woorden; er zijn genoeg redenen om de samenwerking te versterken. Maar hoe doe je dit? Gezien de huidige trends, kunnen teambuilding activiteiten er leuk en effectief werken. Voor de leukste locatie en activiteiten, kun je het beste terecht bij De Tuinderij!

Wat betekent teambuilding?

Er wordt vandaag de dag veel gesproken over teambuilding. Het is een échte trend geworden. Als je goed hebt opgelet, dan zie je dat er steeds meer activiteiten bijkomen die in het teken staan van teambuilding. Maar misschien weet je niet wat het is of betekent.

Teambuilding is een grote verzamelnaam voor alles wat te maken heeft met het team en met het versterken daarvan. Als we het hebben over teambuilding, dan hebben we het over activiteiten waarbij samenwerking centraal staat en waarbij alle leden elkaar leren kennen, leren communiceren en uiteindelijk optimaal leren samenwerken.

Dat is nuttig, want juist door deze activiteiten wordt de samenwerking versterkt en staat het team straks als een huis. Natuurlijk mogen we ook niet vergeten hoeveel plezier deze activiteiten opleveren.

Bekijk ook:

5 tips voor een beter personeelsrooster

Voor wie zijn teambuilding trends geschikt?

Teambuilding activiteiten zijn voor veel groepen geschikt. Vaak wordt er gedacht dat alleen werk gerelateerde teams hier baat bij hebben. Gelukkig is het tegendeel waar. Zo zijn er ook vriendengroepen of sportteams die het leuk vinden om aan deze trend mee te doen.

Je leert elkaar beter kennen, communiceren en het onderlinge plezier wordt ook nog eens vergroot. Maar welke activiteiten zijn nu geschikt als het gaat om teambuilding? Geen zorgen, daar lees je in het restant van dit artikel meer over.

Wat zijn de teambuilding trends van 2023?

Er zijn verschillende teambuilding trends die je samen met je team kunt ondernemen. Bij De Tuinderij geniet je van de leukste en origineelste activiteiten van het land. Deze ga je nergens anders in Nederland vinden.

Je Kan De Pot Op

Zijn jullie op zoek naar een hilarische, zenuwslopende activiteit? Je Kan De Pot Op is een geweldige Wc-pot race, waarbij je samen met je team een parcours gaat afleggen.

Ieder teamlid is gekleed in een charmante badjas en het is de bedoeling om zoveel mogelijk pluspunten te verzamelen. Dit zijn niet zomaar punten. Nee, dit zijn natuurlijk wc-rollen. Het spel brengt veel hilariteit voort en kun je spelen met collega’s, vrienden of familieleden.

Tourtocht met opdrachten

Rijden op E-Kickbikes is een gezellige activiteit om de omgeving te verkennen en elkaar beter te leren kennen. Maar als het gaat om teambuilding, wil je juist leren samenwerken. Als jullie kiezen voor de tourtocht met opdracht, komt dat helemaal goed.

Bekijk ook:

Het transporteren van goederen via containers

Jullie gaan als team op pad met de E-Kickbikes en krijgen vervolgens allerlei opdrachten voorgeschoteld. Van codes kraken tot de juiste antwoorden geven; alles komt tijdens deze tour voorbij. Juist door samen te werken kunnen de opdrachten voltooid worden.

Plankgas door de Kas

Racen op een scootmobiel; waar vind je dit tegenwoordig? Ook voor deze teambuilding trend kun je bij De Tuinderij terecht. De groep wordt in tweeën verdeeld en vervolgens is het de bedoeling dat jullie het tegen elkaar opnemen.

Met de scootmobiel leggen jullie een uitgezet parcours af. Ook dit is een typische activiteit die veel hilariteit en gezelligheid oplevert; iets wat essentieel is in een team.

Bezoek De Tuinderij voor de leukste teambuilding trends

Als het gaat om de leukste teambuilding trends, is De Tuinderij een geweldige plek om te bezoeken. De locatie biedt activiteiten aan die nergens anders te vinden zijn in Nederland, en dat maakt het ook nog eens uniek.

Naast de vele spellen, is het ook mogelijk om een vergader- of feestzaal af te huren. Er zijn diverse huiskamers die zich hier perfect voor lenen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jaren-60 themazaal? De uitjes kunnen met een divers aantal teamleden ondernomen worden; van 50 tot maar liefst 200 personen.

Wil je voortaan werken in een hecht team, dat gemotiveerd en op elkaar ingespeeld is? Dankzij de activiteiten van De Tuinderij kunnen jullie dit doel zomaar bereiken!https://www.trending.nl/zakelijk/dit-is-de-teambuilding-trend-van-2023-teambuilding-bij-de-tuinderij/