De horlogecollectie van Hakim Ziyech scoort op alle fronten


Vandaag werd bekend dat profvoetballer en oud-Ajacied Hakim Ziyech verkast naar Saudi-Arabië. De 30-jarige middenvelder gaat bij Al-Nassr naar verluidt dertig miljoen euro per jaar verdienen, dus hij gaat maar wat graag naar het Midden-Oosten. Met zo’n topsalaris kun je aardig wat dure spullen kopen, en daar houdt Hakim wel van. Hij rijdt in exclusieve auto’s, kocht een tijd terug een miljoenenvilla, en draagt horloges die tonnen kosten. We hebben zijn collectie in het licht gehouden.

Ziyech scoort megacontract in Saudi-Arabië

Hakim Ziyech (ook wel De Tovenaar genoemd) speelt sinds zijn doorbraak in seizoen 2013/2014 bij sc Heerenveen als aanvallende middenvelder, en dat doet hij op doeltreffende wijze. Na zijn doorbraak voetbalde hij nog even bij FC Twente, maar kwam al snel bij Ajax terecht. Hij tekende in 2016 een contract bij de Amsterdamse voetbalclub, en zou er de eerstkomende vier jaar spelen.

In 2020 kocht de Engelse voetbalclub Chelsea hem voor een gigantisch transferbedrag van 40 miljoen euro, en wist er wat successen te scoren. Toch leek de Nederlands-Marokkaanse voetballer er niet echt op zijn plek te zitten, en daar was Chelsea het mee eens, want die stonden meteen open voor een gesprek toen Al-Nassr aan de deur klopte. Ze haalden eerder Cristiano Ronaldo binnen, die binnenkort dus Hakim Ziyech als teamgenoot krijgt. Hoeveel geld er bij de transfer gemoeid was is niet bekend.

Bekijk ook:

Zo begin je met het stellen van persoonlijke doelen

Horlogecollectie Hakim Ziyech

Hakim Ziyech heeft al flink wat geld op zijn rekening staan, maar binnenkort mag hij er dus 30 miljoen euro per jaar bijschrijven. Hij zal zichzelf ongetwijfeld trakteren op een (of meerdere) exclusieve horloges om zijn toch al imposante collectie uit te breiden. De middenvelder is een uitgesproken liefhebber van merken uit het duurdere segment, en hij schroomt ook niet om een exemplaar te laten customizen.

Het pronkstuk van zijn collectie is een exclusieve roségouden Patek Philippe Nautilus 5719/10G, dat een gemiddeld prijskaartje van $800.000 dollar heeft. Daarnaast bezit hij ook een Patek Philippe Nautilus Chronograph 5980/1R ($153,450), een Patek Philippe Nautilus Travel Time 5990 ($180.000), een Richard Mille RM030 ‘Black Dash’ ($140.000), Een Rolex Sky-Dweller 326935 ($64.000), een Artisans De Geneve, ‘The Maggiore Challenge’, en een Artisans De Geneve ‘The Pearl Project’.

We kunnen dus stellen dat Hakim Ziyech aardig bij de tijd is, en in stijl kijkt of hij op tijd is voor zijn trainingen. De voetballer laat op alle fronten graag zien wat hij in huis heeft, dus hij laat zich graag fotograferen met een horlogecollectie die ruim een miljoen euro waard is. Met het salaris dat nu voor hem klaarligt kan hij deze collectie zonder enige moeite uitbreiden. Misschien kan hij zich op een dag meten met de horlogecollectie van Lionel Messi.

Bekijk ook:

Wat is een overlijdensrisicoverzekering?https://www.trending.nl/lifestyle/horlogecollectie-hakim-ziyech/