De belangrijkste functies van de nieuwste Samsung smartphone


Voor de Samsung Galaxy S24 Series moet je nog even geduld uitoefenen. De Zuid-Koreaanse elektroreus lanceert zijn nieuwste generatie smartphones traditiegetrouw in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar. Maar wat zijn goede telefoons voor wie zijn Samsung zakelijk gebruikt? Niet getreurd, ondertussen. Want de toestellen van de huidige Galaxy S23 Series hebben nog niets van hun glans verloren.

De toekomst is inklapbaar

In 2019 verbaasde Samsung met zijn eerste opvouwbaar toestel. Toegegeven. De technologie van de Galaxy Fold stond toen nog niet bepaald op punt. Nauwelijks enkele maanden na de lancering moesten de Samsung techneuten alweer aan het falende scharnier ontwerp sleutelen.

Met een adviesprijs van € 2.000 voor het basismodel, bleek deze inklapbare smartphone ook eerder een hebbeding voor de ‘happy few’.

Revolutionair ontwerp

Dat is vandaag wel even anders. Vijf generaties later zetten de vernuftige designs van de Galaxy Z Fold 5 en Z Flip 5 de smartphone wereld helemaal op zijn kop

De nieuwste Fold komt met een 7,3 inch-scherm. Het flexibele Dynamic AMOLED-scherm is meteen ook het grootste Galaxy smartphone scherm ooit.

Samsung transformeert niet alleen de smartphone vorm zoals we die kennen. Het Zuid-Koreaanse bedrijf wil met zijn inklapbaar Infinity Flex Display ook onze hele gebruiksrelatie met ons telefoontoestel revolutioneren.

De S Series blijft het vlaggenschip

Toch is niet elke consument al even overtuigd van de meerwaarde van deze opvouwbare modellen. Het zal dan sowieso nog enkele jaren duren voor ‘Folds’ en ‘Flips’ de reguliere smartphone verdringen.

Dat beseft ook Samsung dondersgoed. Daarom blijft de elektrogigant ook gretig inzetten op zijn vertrouwde vlaggenschip: de S Series.

Glashelder en oogvriendelijk scherm

De S23 blijft het geknipte basistoestel voor wie wil gamen, streamen en door eindeloze fotogalerijen scrollen.

In buitenlicht weerkaatst een smartphonescherm al eens ongewenste schitteringen. ‘Adaptive Outdoor Visibility’ garandeert je ook bij fel zonlicht de beste kleuren en helderheid.

Hele dagen naar een 6,1-inch scherm turen is natuurlijk bezwaarlijk bevorderlijk voor je zicht. Gelukkig blijft de ‘Eye Comfort Shield’ van het 120 Hz FHD+ Dynamic amoled-scherm zelfs in het donker lief voor je ogen.

Als je het allemaal grootser ziet, geeft de S23 Plus je extra beeldbelevenis met zijn 6,6-inchscherm. De S23 Ultra vergroot de beeldweergave niet alleen tot 6,8 inch, hij doet dat meteen ook in QHD+.

Verbeterde camera

De camera opties van de S23 Series zijn exorbitant. Het basismodel en de Plus komen met een 50 MP ‘Wide-angle Camera’, 12 MP ‘Ultra Wide Camera’ en 10 MP ‘3x Optical Zoom Telephoto Camera’. De duurdere Ultra breidt dit camera-assortiment uit met zijn indrukwekkende 200 MP sensor.

Wil je de sterrenhemel vastleggen met werkelijk elk minuscuul stukje sterrenstof op de gevoelige plaat? Combineer dan de duizelingwekkende resolutie van de S23 Ultra met de ‘Nightography’ en haarscherpe astrofotografie-modus.

Professioneel pronkstuk

De S23, S23 Plus en S23 Ultra halen hun kracht uit de Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 2 processor. Met zijn beduidend hogere batterij capaciteit van 5000 mAh en optionele opslagruimte van 1 TB blijft de Ultra het onbetwiste pronkstuk van de S23 Series.

Kortom, er is keuze genoeg om een mooie Samsung telefoon te vinden. Als ondernemer kun je natuurlijk ook eens nadenken over goede zakelijke telefoons. Zo houd je je bedrijf up-to-date en je werknemers gelukkig.  https://ondernemers.com/de-belangrijkste-functies-van-de-nieuwste-samsung-smartphone/