CityGame: Back to the 90s!


Het doel van onze Back To The 90s – Citygame is om zoveel mogelijk virtuele flippo’s te verdienen in een stad of plaats van jullie keuze.

Bij dit hilarische groepsuitje gaan jullie in teams op pad met een tablet of smartphone en wordt je kriskras door het spelgebied gestuurd om GPS locaties te bezoeken. Op deze locaties aangekomen verschijnen er vragen of opdrachten op jullie scherm waarbij het aankomt op kennis over de jaren 90, creativiteit en hier en daar ook een portie lef. Heeft jouw team deze elementen allemaal aan boord? Grote kans dat jullie dan als winnaars uit de bus komen en ervandoor gaan met de hoofdprijs!

Allereerst worden jullie door een professionele entertainer ontvangen op een gezellige (horeca)locatie in de buurt van het speelgebied. Hier wordt de speluitleg gegeven, het benodigde spelmateriaal uitgedeeld en de teamindeling bekend gemaakt.

Vervolgens worden jullie terug de tijd in geslingerd en begint jullie jacht naar de flippo’s. 90s Quizvragen, foto- en video-opdrachten, creatieve uitdagingen en een brein brekende zoektocht naar de Gouden Flippo staan jullie te wachten op weg naar de top.

Het zal allemaal heel spannend zijn, maar ook heel fijn. En zoals bij elke wedstrijd kan er maar één de winnaar zijn!

Indien gewenst kunt u allerlei extra opties toevoegen aan dit uitje. Zoals een borrel vooraf of achteraf. Een lunch of een diner, of misschien wel een 90s afterparty? Vraag naar de mogelijkheden. Wij kunnen het uitje precies zo inrichten zodat het u en uw collega’s aan niets ontbreekt. Een bedrijfsuitje als deze zult u niet vaak meer beleven.

“Back To The 90s – Citygame” is een uniek en hilarisch stadsspel boordevol herinneringen aan vervlogen tijden. Friends, Flippo’s Furbies, Spice Girls, backstreet Boys en nog veel meer komen allemaal aan bod. Het is een beetje een combinatie van een 90s Quiz en een Spelshow alleen dan kriskras door de stad. Het is leuk voor iedereen die de jaren 90 kan appreciëren of je ze nou actief hebt meegemaakt of niet en ideaal als bedrijfsuitje, teamuitje, personeelsfeestje, verjaardagscadeau of vrijgezellenactiviteit.

Locatie
Dit is te boeken in alle grote steden van Nederland en België en op verzoek ook op maat te verzorgen in de stad of het dorp en zelfs land van uw eigen keuze.

Richtprijs per persoon:
15-29 personen: €32,50 p.p. excl btw
30+ personen: €27,50 p.p. excl btw
80+ personen: €24,50 p.p. excl btwhttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/538/citygame-back-to-the-90s