Barista Training – koffie workshop


Ben jij een ware koffieliefhebber en wil je jouw passie naar een hoger niveau tillen? Dan is onze Barista Training perfect voor jou! Hier leer je alle essentiële basisprincipes die jou een koffie-expert zullen maken en je zullen helpen om het perfecte bakkie koffie thuis te kunnen maken!

Wat ga je doen?

Tijdens onze cursus onthullen we je de diverse variaties, verwerkingsmethodes en brandprocessen die elk hun bijdrage leveren aan het unieke smaakprofiel van de koffie. Maar we gaan verder dan alleen theorie, want we geloven dat je het vooral moet proeven en ervaren. Daarom nemen we je mee op een smaakavontuur om jouw zintuigen te prikkelen en jouw begrip van koffie te verdiepen.

Uiteraard gaan we ook praktisch aan de slag. Je ervaart hoe het is om een echte barista te zijn, van het zetten van de perfecte espresso tot het schuimen van melk en het creëren van prachtige latte art figuurtjes.

Onze deskundige instructeurs staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en hun kennis met jou te delen. We nemen de tijd om elk aspect zorgvuldig uit te leggen, zodat je met een schat aan kennis naar huis gaat.

Er kan ook lunch geregeld worden indien gewenst.

Locatie?
Wij zijn gevestigd in Roast Factory in Den Haag. Roast Factory is een koffiebranderij met een prachtig uitzicht over heel Den Haag, waar je kunt genieten van een lekker kopje koffie met een goed uitzicht en kunt beleven hoe koffie branden echt in zijn werk gaat.

 

aantal mensen en prijs: min 3 max 15
prijs op aanvraag. 

  

Zoektermen:
Koffie / koffie training / koffie workshop / Barista / Barista training / Barista workshop / Latte art ? coffee workshop / Coffeehttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/566/barista-training-koffie-workshop