90s Quiz Zomereditie met BBQ


Het zinderende 90s Nostalgia Spel, waarin uw in teams de strijd met elkaar aangaat, is ook als Summer Edition te spelen. Vamos a la playa, Sex on the Beach, de Olympische Spelen van Barcelona en nog veel meer zomerse 90s herinneringen komen bij dit spel aan bod. Een professionele quizmaster neemt u in zes zinderende spelrondes mee op een heerlijk nostalgische ‘trip down summer memory lane’. Gedurende alle rondes is er tijd om te genieten van een heerlijke barbecue.

INHOUD 90S QUIZ ZOMEREDITIE MET BBQ
Deze Summer Edition is een zomerse variant van ons reguliere 90s Nostalgia Spel. Gezelligheid, hilariteit en jaren 90 nostalgie staan nog steeds centraal in deze zinderende quiz alleen zijn de vragen, filmpjes en muziekfragmenten iets meer toegespitst op zon, zee, strand, zomer en vakantieherinneringen uit de jaren 90. Verdeeld in teams gaan jullie onderling de strijd met elkaar om de meeste flippo’s te verdienen in verschillende rondes zoals de 90s News Quiz, Reclames Raden, Het Rad van Fortuin en natuurlijk de 90s muziekronde met extra veel zomerhits. Tussen de spelrondes door genieten jullie van een heerlijk BBQ Arrangement. Dat maakt uw zomerse teamuitje helemaal compleet

Extra’s
Voor de ultieme 90s experience is dit arrangement uitbreidbaar met allerlei leuke extra’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van een all-in drankarrangement? Of, eenmaal in de stemming, kunt u ook een 90s Afterparty bijboeken. Na de spanning van de strijd even lekker de voetjes van de vloer op de welbekende 90s hits, uiteraard ook geheel in zomerse sferen. U kunt ook spelonderdelen op maat laten maken met vragen, foto’s en filmpjes van uw bedrijf of afdeling in het spel verwerkt. Wilt u een blijvende herinnering aan dit feest overhouden? Boek dan onze professionele fotograaf om het hele evenement van A tot Z voor u vast te leggen.

Waar en voor wie?
De 90s Quiz Zomereditie met BBQ is ideaal als bedrijfsuitje, teambuilding event of als wat luxer vrijgezellenfeest en het kan overal in Nederland en België. Wij organiseren het event bij één van onze partnerlocaties in een stad naar keuze, of zelfs bij u op uw eigen locatie.

Vanaf 15 personen

Prijs vanaf €59,50 pp

Locaties: Op eigen locatie of bij 1 van onze partnerlocaties in een door u gewenste stad in Nederland of België


Tags: bedrijfsuitje, 90s quiz, zomereditie, dinerspel, bbq, teamuitje, personeelsuitje, teambuildinghttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/565/90s-quiz-zomereditie-met-bbq