90s Quiz – Kersteditie


Herinner je je die betoverende jaren 90 nog? Die tijd waarin alles leek te sprankelen, helemaal met kerst? Wel, nu kun je die magie herbeleven met onze gloednieuwe 90s Quiz Kersteditie! Leg nu het bedrijfsuitje of personeelsfeest vast dat je dit jaar warm en feestelijk laat afsluiten. En het beste is dat dit allemaal mogelijk is op een prachtige locatie in jouw geliefde stad.

 

INHOUD 90S QUIZ KERSTEDITIE

Vanaf het moment dat de deelnemers arriveren, zit de sfeer er al goed in. Iedereen ontvangt persoonlijk een uitnodiging voor dit kerstevenement. Onze uitdaging aan jou is simpel: “Wie steelt de show met de meest foute kersttrui of verschijnt in een iconische jaren negentig outfit?” Natuurlijk mag alles en niets is verplicht, maar we verklappen graag wie de bonuspunten binnenhaalt. Zodra de quiz begint, worden de teams onthuld. Aan het einde van het spel, wie gaat er dan met de prijs vandoor? Wordt het Team Home Alone, Team Full House of misschien toch de Spice Girls? Vanaf de eerste muziekvideo’s en videofragmenten zet Nostalgia Events de toon. Je zult verbaasd zijn en talloze “oh ja, dat weet ik nog!” momenten beleven. Voor de cijfer- en feitenfanaten is er de 90s nieuwsquiz, terwijl film- en muziekkenners later aan hun trekken komen.

 

Een TIP: Verdeel je teamtalenten en kennis slim om je winkansen te vergroten. Onze professionele entertainers nemen de presentatie op zich en weten precies hoe ze een groep in beweging moeten krijgen. Elk attribuut moet tot in de puntjes kloppen, zelfs tot aan de Flippo-verzameling toe. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en we willen je een complete en onvergetelijke ervaring bieden.

 

Als we zien dat we echt iets losmaken bij onze deelnemers, dan beschouwen we het evenement als geslaagd. Zelfs de meest introverte medewerker verandert in een fanatieke quizdeelnemer. En wat gebeurt er aan het einde van het spel? Dan gaan de voetjes van de vloer en dansen we ouderwets op nummers als de Macarena. Maar onthoud, alles is toegestaan en niets is verplicht. Support vanaf de zijlijn is ook een mogelijkheid. Soms is het gewoon fijn om het rustig aan te doen, toch?

 

WAAR EN VOOR WIE?

Onze 90s Quiz Kersteditie kan overal plaatsvinden in Nederland en België, zowel op een van onze partnerlocaties als op jouw eigen locatie. Ideaal voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teambuildingevenementen of zelfs voor een iets chiquer vrijgezellenfeest. Bereid je voor op een trip down memory lane die gevuld is met hilariteit, dans en een flinke dosis kerst- en jaren negentig magie!

Vanaf 15 personen

Prijs vanaf €26,50 pp

Locaties: Op eigen locatie of bij 1 van onze partnerlocaties in een door u gewenste stad in Nederland of België

Zoekwoorden: bedrijfsuitje, Nostalgische quiz, Kerstspel, 90s kerst, gezellig teamuitje, teamuitje, personeelsuitje, teambuildinghttps://www.teamuitstapje.nl/arrangement/595/90s-quiz-kersteditie